Cégkivonatok és egyéb céges iratok hivatalos fordítása

Cégkivonatok hiteles magyar, angol, német, francia, spanyol, román vagy szlovák nyelvű online fordítása közbeszerzéshez, külföldi bankszámlanyitáshoz, cégalapításhoz normál vagy akár sürgős határidővel!

Az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda évek óta nagy mennyiségben fordítja ügyfelei részére magyarról angolra, németre, franciára, spanyolra, románra, szlovákra és a legtöbb európai nyelvre hiteles formában a kinti céges ügyintézéshez szükséges alábbi dokumentumokat:


A cégkivonatok és az ilyen jellegű egyéb céges dokumentumok általában szövegfüggőek (karakter elszámolásúak), így pontos árajánlatot az adott anyag ismeretében tudunk adni. Töltse fel online ajánlatkérés oldalunkon vagy küldje el jó minőségű szkennelt képként emailen az info@euforditas.hu címre és rövid időn belül adunk rá árajánlatot. Cégkivonat hiteles fordítás angolra vagy németre most rendkívüli kedvezménnyel! További információ az 30-531-2874-es telefonszámon kérhető.

A mindenkori fordítási ár már tartalmazza az elkészült fordítás záradékkal való ellátását is, ez nem jelent többletköltséget megrendelőink számára.

Cégkivonata vagy egyéb hivatalos okmányai idegen nyelvre történő hiteles vagy záradékolt fordítását így tudja gyorsan és egyszerűen megrendelni az ország vagy a világ bármely részéről:

- Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, telefonon (30-531-2874) vagy küldje el fordítandó dokumentumát szkennelve emailen.

- Árajánlatunk alapján a fordítást emailen tudja tőlünk megrendelni. A fordítási díjat pedig a megrendeléskor banki átutalással illetve PayPal-on keresztül lehet kifizetni forintban, angol fontban vagy euróban.

- Az elkészült hiteles fordítást kérésre postázzuk, de amennyiben sürgős a fordítás kézhezvétele, úgy szkennelve emailben is vissza tudjuk küldeni a fordítást.


Egyéb okmányokból készülő hiteles fordítás vagy egyéb nyelvekre történő fordítás esetében kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy hívja információért munkatársunkat az 30-531-2874-es telefonszámon. A fordításra szánt cégkivonat vagy egyéb hivatalos okmány szkennelt képét az info@euforditas.hu email címre tudja elküldeni betekintésre.

Reméljük Önt is mielőbb a fordítóiroda ügyfelei között üdvözölhetjük!