Irodánk elérhetőségei

Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda munkatársai online ügyintézés keretében várják megrendeléseiket. A fordítandó dokumentumokat emailen vagy weboldalunk online ajánlatkérőjén keresztül juttathatják el központunkba és természetesen telefonon is adunk részletes felvilágosítást.

Nincs szükség utazgatásra, várakozásra vagy sorban állásra. Minden gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhető irodájából vagy otthonából a nap 24 órájában.

Hivatalos dokumentumok és okmányok hiteles szakfordítása a jó minőségben beszkennelt dokumentumok, okmányok alapján történik.

A kész idegen nyelvű anyagokat irodánk ingyenes hitelesítő záradékával látjuk el, ami tanúsítja, hogy az elkészült fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik.

Ez a záradékolás nem jelent hazai állami hitelesítést, de a sokéves tapasztalatok szerint ezek a tanúsítással ellátott dokumentumok gond nélkül felhasználhatóak külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok és számos egyéb kinti hivatalos ügyintézés esetén. További információt kaphatnak erről munkatársainktól.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Megrendelőlap kitöltése és eljuttatása irodánkba előfeltétele minden megrendelésnek.

Kérjen árajánlatot telefonon, emailben vagy weboldalunk online ajánlatkérőjén keresztül!


Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője: EU Translations (UK) Ltd. (EU Fordítóközpont)

Reg. No.: 09341698
   
Mobil: +36 30 531-2874
E-mail: info@euforditas.hu
Web: www.euforditas.hu
Skype: euforditas
   
Telefonos ügyintézés: Hétfőtől péntekig:
9.00 - 17.00 óráig

Egyéb időpontokban emailen tudnak levelet küldeni munkatársainknak, akik rövid időn belül válaszolnak a megkeresésekre.
   
Telefon: +36 30 531 2874