Irodánkról

Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda (EU Translations) speciálisan az Európai Unió tagországainak nyelveivel foglalkozó, széleskörű európai kapcsolatokkal rendelkező online fordítóiroda. Szakfordító és szaklektor munkatársi gárdánk, az EU nyelveit tekintve, színvonalasan felkészült és nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat.

A dinamikusan fejlődő hazai és uniós gazdaság számtalan lehetőséget biztosít a különböző méretű és típusú vállalkozások számára. Mindemellett a fellendülő kulturális és politikai kapcsolatok és a határokon átnyúló együttműködés is megkövetelik a folyamatos kapcsolattartást hazánk és uniós partnerei között. Ebben is segítséget kíván adni az EU Fordítóközpont irodája, hogy átadva fordító irodánk nemzetközi tudásanyagát és tapasztalatát a hozzánk fordulók számára, legyőzzük a meglévő nyelvi akadályokat.

Az EU Fordítóközponttól elvárt szigorú követelményeknek megfelelően a fordítóiroda magas színvonalú személyi és technikai háttérrel rendelkezik. Megbízásaikat irodánk projectvezetője fogadja és felügyeli a teljes szakmai folyamatot. Elsődleges célunk, hogy a fordítóiroda ügyfelei tökéletes szolgáltatásban részesüljenek és teljesen elégedettek legyenek az elkészült fordítással. Ennek figyelembevételével készül nálunk minden fordítás és szakfordítás.

Belső minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy az irodánkból kikerülő fordításokat mindig határidőre és magas szakmai színvonalon készítsük el megrendelőink számára. Ennek érdekében a fordító iroda olyan kiváló szakfordítókat és nyelvi lektorokat alkalmaz, akik a tökéletes nyelvtudás mellett számos szakvizsgával és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A folyamatosan nagy vállalási kapacitás és a magas szintű munkavégzés érdekében több külföldi fordítóirodával tartunk fenn partneri kapcsolatot.

Az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda a mai kor követelményeinek megfelelő módon online ügyintézéssel áll megrendelői rendelkezésére. Az online (emailben vagy weboldalunkon keresztül) beérkezett fordítandó dokumentumokat kérés szerint emailben vagy postán juttatjuk vissza ügyfeleinknek. Nincs utazgatás, nincs várakozás, nincs sorban állás. Minden gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhető irodájából, otthonából a nap 24 órájában. Írjon emailt vagy hívjon minket telefonon (30-531-2874) további információkért!

Megrendelőink igényei alapján a fordítóiroda többek között az alábbi szolgáltatásokkal áll a hozzánk fordulók rendelkezésére:

Hivatalos magyar nyelvű erkölcsi bizonyítványok hiteles angol, német vagy francia fordítása normál vagy sürgős határidővel akár már bruttó 5.000 Ft összegtől kezdődően. Egyéb nyelvekre bruttó 6.000 Ft összegtől.

Az akcióba tartozó egyéb hivatalos okmányok hiteles fordítása magyarról a legtöbb európai nyelvre normál és sürgős határidővel nyelvtől és típustól függően akár már bruttó 6.500 Ft összegtől kezdődően.

Tekintse meg részletes akciós árlistánkat itt.

Külföldi munkavállaláshoz, továbbtanuláshoz, külföldi letelepedéshez és számos egyéb kinti ügyintézéshez szükséges hivatalos okmányok, dokumentumok és iratok hiteles illetve tanúsítással ellátott szakfordításáról pedig ezen az oldalon olvashat további részleteket.

Ez a záradékolás nem jelent állami hitelesítést, de a sokéves tapasztalatok szerint ezek a tanúsítással ellátott dokumentumok gond nélkül felhasználhatóak külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok és számos egyéb kinti hivatalos ügyintézés esetén. További információt kaphatnak erről munkatársainktól.

Szolgáltatásaink elérhetők a főbb európai nyelveken:
magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland, lengyel, szlovák, cseh, szlovén, dán, svéd, finn, észt, lett, litván, görög, román, bolgár, horvát, szerb, orosz, ukrán fordítás

Reméljük Önt is mielőbb a fordítóiroda ügyfelei között üdvözölhetjük!