Hivatalos iratok és dokumentumok hiteles fordítása

Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda (EU Translations) az Európai Unió minden tagországának nyelvére és számos egyéb európai nyelvre vállalja hivatalos iratok, okmányok és dokumentumok hiteles fordítását online formában. A fordítóiroda által készített fordításokat külön költség nélkül ellátjuk fordító irodánk idegen nyelvű tanúsító nyilatkozatával és pecsétjével. Bár ez nem jelent magyar állami hitelesítést, de a sokéves tapasztalatok szerint ezek a tanúsítással ellátott dokumentumok gond nélkül felhasználhatóak külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok és számos egyéb kinti hivatalos ügyintézés esetén. Magyar nyelvű hiteles fordítást cégeljáráshoz szükséges iratok (pl. cégkivonat, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány, társasági szerződés stb.) esetében irodánk is készíthet az alábbi törvényi hivatkozás alapján:

24/1986. (VI. 26.) MT rendelet a szakfordításról és tolmácsolásról

„6/A. § Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely - a cég választása szerinti - hivatalos nyelvére történő hiteles fordítására a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.”

Hivatalos iratok hiteles vagy tanúsítással ellátott online fordítása jó minőségben beszkennelt dokumentumokból készül. A fordításokat irodánk ingyenes záradékával látjuk el, ami tanúsítja, hogy az elkészült hiteles fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik.

A fordítási díjat banki átutalással vagy PayPal-on keresztül lehet fizetni. Céges dokumentumainak (cégkivonat, társasági szerződés, aláírási címpéldány, mérleg, stb.) akciós angol vagy német nyelvű hiteles fordításáról kérdezze a fordítóiroda munkatársait!

Hivatalos okmányai idegen nyelvre történő hiteles vagy záradékolt fordítását ÍGY TUDJA GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN MEGRENDELNI az ország vagy a világ bármely részéről:

- Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, telefonon (30-531-2874) vagy küldje el fordítandó dokumentumát szkennelve emailen.

- Árajánlatunk alapján a fordítást emailen tudja tőlünk megrendelni. A fordítási díjat pedig a megrendeléskor banki átutalással illetve PayPal-on keresztül lehet kifizetni forintban, angol fontban vagy euróban.

- Az elkészült hiteles fordítást kérésre postázzuk, de amennyiben sürgős a fordítás kézhezvétele, úgy szkennelve emailben is vissza tudjuk küldeni a fordítást.

Megrendelőink igényei alapján a fordítóiroda többek között az alábbi hivatalos dokumentumok és iratok tanúsított online fordítását készíti el hozzánk forduló ügyfeleink számára:Az ilyen jellegű hivatalos fordításokat nyelvtől és mennyiségtől függően rövid határidővel és kedvező áron készítjük el. Nincs utazgatás, nincs várakozás, nincs sorban állás. Minden gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhető irodájából, otthonából a nap 24 órájában.

Aktuális akciónk keretében minden cégkivonat, társasági szerződés, mérleg és aláírási címpéldány fordítás angolra vagy németre hiteles formában most rendkívül kedvező áron rendelhető meg irodánknál. Érdeklődjön emailben vagy telefonon a részletekről.

Hivatalos magyar nyelvű erkölcsi bizonyítványok hiteles angol, német vagy francia fordítása normál vagy sürgős határidővel akár már bruttó 5.000 Ft összegtől kezdődően. Egyéb nyelvekre történő hiteles fordítás erkölcsi bizonyítvány esetében bruttó 6.000 Ft összegtől.

Az akcióba tartozó egyéb hivatalos okmányok (bizonyítvány, diploma, oklevél, anyakönyvi kivonat, kártya alakú igazolvány) hiteles fordítása magyarról a legtöbb európai nyelvre normál és sürgős határidővel nyelvtől és típustól függően akár már bruttó 6.500 Ft összegtől kezdődően.

Tekintse meg részletes akciós árlistánkat itt.


Egyéb okmányokból készülő hiteles fordítás esetében kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy hívja információért munkatársunkat a 30-531-2874-es telefonszámon.

A fenti hivatalos dokumentumok mellett egyéb iratok online fordítását is vállaljuk, ennek részleteiről szintén irodánk munkatársainál érdeklődhet. Hivatalos iratok, okmányok és dokumentumok hiteles illetve tanúsított fordításáról is kérdezze munkatársainkat!

Amennyiben sürgős határidejű a fordítás, úgy telefonon is jelezze megrendelését a fordítóiroda munkatársai részére. Elküldött és visszaigazolt megrendelést lemondani, anyagi következmények nélkül, csak a leadástól számított 2 órán belül lehetséges. Egyéb részletekért kérjük olvassa el az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF).