Jogi fordítás és szakfordítás

Szerződés, társasági szerződés, adásvételi szerződés, cégkivonat, mérleg, aláírási címpéldány, pályázat fordítás, hiteles jogi szakfordítás online formában.

Fordító irodánk nagy tapasztalatokkal rendelkezik hiteles szerződés fordítás és egyéb jogi fordítások, szakfordítások terén. Jogász végzettségű szakfordítóink többek között az alábbi témákban vállalnak jogi fordítást, szakfordítást:


Az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda ügyvédi irodák, jogi cégek, közjegyzők, állami hivatalok szolgáltató partnereként napi szinten készítünk szerződés, jegyzőkönyv, bírósági és peres irat, törvény, jogszabály, társasági szerződés, cégkivonat, alapító okirat, adásvételi szerződés, bérleti szerződés, cégbizonyítvány, tulajdoni lap, mérleg, egyszerűsített éves beszámoló, adóigazolás, pályázat és egyéb hivatalos okmány fordításokat. Természetesen szívesen vesszük egyéni megrendelők megkereséseit is jogi szakfordítások esetén. Továbbá nagy gyakorlattal rendelkezünk születési anyakönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, kártya alakú igazolvány és egyéb személyes okmány hiteles fordításában. Megrendelőink igényeihez igazodva hivatalos dokumentumokat leggyakrabban magyarra, angolra és németre szoktunk fordítani, de természetesen a legtöbb európai nyelvből állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda a mai kor követelményeinek megfelelő módon online ügyintézéssel áll megrendelői rendelkezésére. Az online (emailben vagy weboldalunkon keresztül) beérkezett fordítandó jogi dokumentumokat kérés szerint emailben vagy postán juttatjuk vissza ügyfeleinknek. Nincs utazgatás, nincs várakozás, nincs sorban állás. Minden gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhető irodájából, otthonából a nap 24 órájában.

Jogi fordítás és szakfordítás a legtöbb európai nyelvre

Számlázás a fordított szöveg karakterszáma után. A fordítási díj függ a nyelvtől, a jogi szöveg mennyiségétől és a fordítás sürgősségétől. Kérje árajánlatunkat jogi anyagaira a fordítóiroda munkatársaitól emailen, telefonon vagy a fordító iroda webes online ajánlatkérő oldalán!

Jogi anyagai és egyéb hivatalos okmányai idegen nyelvre történő hiteles vagy záradékolt fordítását így tudja gyorsan és egyszerűen megrendelni az ország vagy a világ bármely részéről:

- Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, telefonon (30-531-2874) vagy küldje el fordítandó dokumentumát szkennelve emailen.

- Árajánlatunk alapján a fordítást postán vagy emailen tudja tőlünk megrendelni. A fordítási díjat pedig a megrendeléskor banki átutalással illetve PayPal-on keresztül lehet kifizetni forintban, angol fontban vagy euróban.

- Az elkészült hiteles fordítást kérésre postázzuk, de amennyiben sürgős a fordítás kézhezvétele, úgy szkennelve emailben is vissza tudjuk küldeni a fordítást.


Egyéb jogi és személyes jellegű hivatalos iratok, okmányok és dokumentumok hiteles fordítása

Közvetítő cégek szolgáltató partnereként az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda vállalja bizonyítványok, diplomák, oklevelek, szakvizsgák, egyetemi és főiskolai leckekönyvek, indexek, nyelvvizsgák, erkölcsi bizonyítványok, hatósági bizonyítványok, életbenléti igazolások, jó hírnév igazolások, születési és házassági anyakönyvi kivonatok, személyi igazolványok, lakcímkártyák, jogosítványok, forgalmi és vezetői engedélyek, kártya alakú igazolványok, számlák, szerződések, referencia levelek és egyéb hivatalos okmányok, mérlegek, egyszerűsített éves beszámolók, adóigazolások, pályázati anyagok, igazolások és engedélyek hiteles fordításait. Természetesen szívesen vesszük egyéni megrendelők megkereséseit is az adott és minden egyéb hasonló fordítási témában.


Hivatalos okmányok hiteles fordítása a legtöbb európai nyelvre normál és sürgős határidővel akár már bruttó 5.000 Ft összegtől kezdődően! Érdeklődjön a részletekről fordító irodánk munkatársaitól!


Reméljük Önt is mielőbb a fordítóiroda ügyfelei között üdvözölhetjük!