Műszaki fordítás és szakfordítás a legtöbb európai nyelvre

Irodánk nagy tapasztalatokkal és igen jó referenciákkal rendelkezik műszaki fordítások, szakfordítások terén. Mérnök végzettségű szakfordítóink számos témában és területen vállalnak fordítást, szakfordítást vagy akár hiteles fordítást és lektorálást.

Műszaki anyagok magyar, angol, német, francia, spanyol, román vagy szlovák nyelvű akciós online fordítása normál vagy akár sürgős határidővel!

Az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda évek óta nagy mennyiségben fordítja ügyfelei részére magyarra, angolra, németre, franciára, spanyolra, románra, szlovákra és egyéb európai nyelvre a legkülönbözőbb műszaki szakterület anyagait.

Elérhető műszaki szakterületek a teljesség igénye nélkül:

Gépipar, műszeripar, gépjárműtechnika, elektronika, energetika, villamosság, robottechnika, autóipar, telekommunikáció, távközlés, építőipar, csomagolás, hulladékgazdálkodás, vegyipar, gyógyszeripar, élelmiszeripar, faipar, mezőgazdaság, környezetvédelem, minőségbiztosítás, logisztika és számos egyéb ágazatot érintő fordítás.

Számos magyar és külföldi kis, közepes és multi cég szolgáltató partnereként napi szinten készítünk műszaki leírás és dokumentáció, gépkönyv, használati utasítás, kezelési és karbantartási útmutató, specifikáció, tervrajz, műszaki jelentés, műszaki rajz, műszaki tanulmány, szabvány, műszaki engedély, minőségbiztosítási leírás, HAVÁRIA terv, tűzvédelmi szabályzat, vészhelyzeti terv, minőségügyi kézikönyv, építési és gyártási dokumentáció, technológiai leírás, szoftverleírás, pályázati anyag és számos egyéb műszaki dokumentum fordításokat.

Természetesen szívesen vesszük egyéni megrendelők megkereséseit is az adott és minden egyéb hasonló témában. Megrendelőink igényeihez igazodva műszaki anyagokat leggyakrabban angolra és németre szoktunk fordítani, de természetesen a legtöbb európai nyelvből állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Műszaki jellegű dokumentumok általában szövegfüggőek (karakter elszámolásúak), így pontos árajánlatot az adott anyag ismeretében tudunk adni. Töltse fel online ajánaltkérő oldalunkon vagy küldje el emailen az info@euforditas.hu címre és rövid időn belül adunk rá árajánlatot. Online műszaki fordítás magyarra, angolra vagy németre most rendkívüli kedvezménnyel!

Az EU Fordítóközpont – Fordítóiroda a mai kor követelményeinek megfelelő módon online ügyintézéssel áll megrendelői rendelkezésére. Az online (emailben vagy weboldalunkon keresztül) beérkezett fordítandó műszaki dokumentumokat kérés szerint emailben vagy postán juttatjuk vissza ügyfeleinknek. Nincs utazgatás, nincs várakozás, nincs sorban állás. Minden gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhető irodájából vagy otthonából a nap 24 órájában.

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy hívja információért munkatársunkat a 30-531-2874-es telefonszámon. A fordításra szánt műszaki anyagokat az info@euforditas.hu email címre is eltudja küldeni betekintésre.


Reméljük Önt is mielőbb a fordítóiroda ügyfelei között üdvözölhetjük!